Groepen particulier

Unieke groepsactiviteit in het Groene Hart

Ben je op zoek naar een unieke, stoere en gezellige groepsactiviteit voor jouw groep? Een E-Chopper tour biedt voor jouw gezelschap de ideale invulling van een geslaagde dag. Helemaal geschikt voor een: vrijgezellenfeest, vriendenweekend, vriendinnenuitje, familieweekend etc. E-Chopper Adventures heeft maar liefst 12 prachtige startlocaties. Er is dus altijd een goed vertrekpunt om leuke routes te rijden. Ontdek bijvoorbeeld de mooie Nederlandse polderlandschappen, de Reeuwijkse of Nieuwkoopse plassen, (kaas-)boerderijen, ambachten en dijken. Of breng een geruisloos bezoek aan de molens van Kinderdijk. Breid je tour uit met leuke activiteiten en arrangementen.

Niet elke locatie beschikt wellicht over het juiste aantal E-Choppers voor jouw groep, maar we denken graag met je mee wat mogelijk is!

Voor het rijden op een E-Chopper is een geldig bromfietsrijbewijs/rijbewijs B verplicht. Is er iemand in jouw groep die dat niet heeft, dan is dat geen enkel probleem. Voor hen verhuren wij stoere E-Fatbikes met dezelfde snelheid en actieradius als een E-Chopper.

E-Chopper verhuur vanaf 12 locaties

2 tot 150 personen

Inclusief helm

Leuke routes door het Groene Hart

Arrangementen met eten en drinken mogelijk

Uitbreiden met spelelement mogelijk

Avontuurlijk

Eco-friendly

Fun

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hoeveel uur willen jullie rijden?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi 👋, Kunnen we je ergens mee helpen?